30. aug, 2015

Verdens beste venner! Weekend hos Anita og Odd!

Ja, dette har vært en innholdsrik helg, fylt med musikk, sol, glede, god mat og drikke, skravling, mimring og fine opplevelser! 

På fredag dro vi for å besøke mine gode venner, Anita og Odd Arild i Bjørkelangen. Middagen var ferdig da vi kom. Odd hadde ordnet elggryte. Kjempegodt!  Etterpå ble det tur til sentrum, der Bjørkelangen musikkfestival hadde pågått siden onsdag. Vi ble utstyrt med festivalpass og kunne gå på alle arr. Planen for kvelden, var Elvis show. Elvis kom, og hadde med seg storband. Det ble full trøkk! Jeg er imponert! Dyktig storband, kor og soloartist! Etter at vi fikk beskjed om at "Elvis had left the building,  gikk vi på pianobar! Der spilte de min favorittkarakterer musikk! En dyktig entertainer denne pianisten, som forøverig spilte gitar på Elvis-showet også.

Lørdag: dagen startet med kaffe ute i sola og frokost. Vi dro til brusfabrikken og fikk en grunfig omvisning av Odd, med smaksprøver! Det var betryggende å se, hvor strengt og rent det var! Her var det både kjente og ukjente brusslag. Firstprice produkter , Coop produkter i kjent stil. Men også Svenske produkter! siden Odd tidligere har jobbet på Thinkfabrikken, med utvikling av elektro, var det naturlig at vi gikk innom, restene etter fabrikken og så på utstillingsmodellen, som stod der. Tenk at de rett ogg slett var 10 år for tidlig ute! Rekkevidden var like god som Tesla er i dag! Trist!

Turen gikk så til Gamle Stasjonen, på Bjørkelangen, som nå er innredet som en café i 50 talls stil. Der spiste vi ferske nydelige vafler, med rømme og syltetøy . Så ble det tid til litt shopping! Det ble ny genser og sokker på meg og te fra tebutikken.

etter dette var vi klare for Joe Cooker forestilling med The Soul Orcestra! En fantastisk forestilling,som endte med stående applaus, lenge før de sluttet å spille. Vel fortjent!

Vi dro så hjem til Anita og Odd og drakk en Champagne  (Mercier), som vi hadde kjøpt i Champagne, i Frankrike.  Kvelden ble kjempefin!

søndag: ferdig kaffe og hyggelig prat på morgenen. Etter frokost dro vi til Anita og Odd sin båtplass i Sverige : se bilder med kommentarer