9. jul, 2015

Pakking og forberedelser

I morgen drar vi på biltur, med Europa som mål! Turen starter i Heradsbygd, Elverum  og går i første omgang til Trelleborg i Sverige. Der skal vi ta ferige til Rostock. Vi skal kjøre gjennom Tyskland, Østerrike, Sveits, Liechtenstein, Italia, Frankrike, Luxembourg, Belgia, Nederland, Danmark.

Mer om turen, kommer i dagene fremover. Vi har allerede bestilt en leilighet i Bodighera, ved den Italienskr riviera, for en uke og har bestilt hotellrom i de franske alper, for å se etappe nr 17 i Tour de France. Mer er ikke planlagt, så dette blir spennende.

Nå er apotekvarer pakket. Alt fra gnagsårplaster til imodium er i orden. Pass, bankkort, kredittkort, reiseforsikring, helsekort, grønt kort er klart. Ja, tilogmed alcotest, som de krever at skal ligge i bilen i Frankrike. Klær er pakket. Kamera på lading.

Fant ut at vi pakker små enheter i stedet for store, slik at tur- og treningsutstyr ligger for seg selv, håndklær osv for seg selv osv. Det blir da lettere å finne det man leter etter. Vi kjøpte en ny kjøleboks på Claes Olsson, til å ha i bil, den er på 24l. Godt å leske seg med kalde drikker, da vi forhåpentlig kommer til varmere strøk!

Skriver mer etter jobb i morgen. Vi drar ved 18.00 tiden!