Vår tur

7. sep, 2015

Det er ikke lagt inn noen video

31. jul, 2015

Da er vi hjemme igjen Kl 02.19 den 31.07.15 Jeg har ikke turt å skrive det før nå, men hele turen har gått uten en skade eller rift på bilen,som vi har vært så avhengige av!!

 Sommerferien 2015 er over! Takk for følget! Håper at noen av dere som har fulgt oss har hatt nytte eller glede av bloggen. Det har gitt mersmak! Trolig blir det mer blogging om turer, naturopplevelser, foto og mat og drikke. Det har vært ca 2500 på Bloggen til nå!

31. jul, 2015

Norge! Vi passerte Svinesund kl 23.23! Vi bestemte oss for å dra hjem, rett og slett! Turen fra Danmark har gått knirkefritt. Selv om vi ikke er hjemme enda, så er det ikke lenge før nå. John kjører etappens siste del, hjem til Heradsbygd fra Sarpsborg. Nå har vi vært borte i 3 hele uker og opplevd masse sammen. Tusen takk til Rolf og John for gode bidrag, til at turen ble så bra!

Vi har lært masse om plassene vi har vært innom. Smakt nye retter, nye drikker og nye smaker. Luktet nye steder, blomster, krydder, urter og luktet nye matretter. Vi har hørt rare, nye og noen ganger irriterende lyder. Bare spør John hvordan ambulansen i Bordighera høres ut. Vi har sett vakre steder, som vi ikke visste fantes! Vi har besteget høye fjell, kjent tropevarme og kjølt oss ned i krystallklare vann. Vi har opplevd atmosfæren i store idrettsarrangement. Vi har sett forskjeller fra land til land og funnet ut at alt har sin sjarm.
30. jul, 2015

Fra Puttgarden via København

Kl. 16.50 nå er vi endelig på dansk jord. Det blåste fryktelig mye på overfarten. Noe som førte til bølger og tildels ukontrollerte bevegelser, inne på båten. Ikke lett hverken å stå eller gå. Vi var glade vi slapp å kjøre over Skagerrak likevel. Vi måtte ut og "lufte" John. Alt gikk bra og vi fikk til og med både handlet på taxfree butikken og kjøpt oss mat. Vi snakker om å kjøre over brua til Malmø i dag. Så får vi se hvor lang vi kommer. Vi kommer uansett til å være hjemme en eller annen gang i morgen.
30. jul, 2015

Nå er kl 13.20. Vi står i ferigekø i Puttgarden, vi skal til Rødbyhavn og videre til København . Rekker vi ferigen der??? Antagelig ikke. I så fall så kjører vi om Sverige, med en overnatting underveis.

hmmm... Klokka er 15.20 og vi er fortsatt i Puttgarden. Heldigvis bestilte vi ikke ferige fra København.